Nieuwe site en huisstijl

Van harte welkom op de nieuwe site van Cultuur En School Nijmegen!

Deze nieuwe site voor Cultuur En School Nijmegen is begin september 2019 online gegaan. Na jaren trouwe dienst van onze oude site werd het tijd voor een update. De afgelopen negen maanden zijn we druk bezig geweest met het inventariseren van de wensen, het ontwikkelen van de nieuwe site, het maken van nieuwe foto's en het herschrijven van de teksten. Het doel was om een site te maken die toegankelijk is, heldere informatie biedt, een goede indruk geeft van de diversiteit van de mogelijkheden op het gebied van cultuureducatie bij Cultuur En School Nijmegen, en er ook nog eens mooi uit ziet.

Grafisch ontwerpster Lieke Bisschop heeft op basis van de identiteit van onze organisatie een huisstijl voor ons ontwikkeld waarvan elementen terugkomen in deze site. De nieuwe sprekende huisstijl is ook terug te zien op ons nieuwe briefpapier, enveloppen en ander drukwerk. We zijn trots op en tevreden met het resultaat van dit hele ontwikkelproces, en we hopen dat jullie met plezier gebruik zullen maken van onze nieuwe site. 

In de hele maand september zullen we met een offline en online promotiecampagne de lancering van onze website en huisstijl wereldkundig maken.