Inloggen aanbieders

Cultuur En School Nijmegen is het bemiddelingspunt voor cultuureducatie in Nijmegen. Aanbieders van cultuureducatie kunnen hun aanbod kosteloos in de database op onze site plaatsen, zodat scholen het gemakkelijk kunnen vinden en af kunnen nemen. 

Om aanbod te kunnen plaatsen als aanbieder moet je een account aanmaken. Na controle van je gegevens krijg je dan inloggegevens toegestuurd waarmee je je aanbod kunt invoeren en beheren.

Ga naar de pagina Aanmelden om een nieuw account aan te maken.

Heb je al een account aangemaakt en heb je de inloggegevens van ons ontvangen, dan kun je hieronder inloggen in de KCEGids. Voeg hier nieuw aanbod toe, wijzig de gegevens en lees meer over de procedures en voorwaarden.

Inloggen KCEGids


KCEGids

De KCEGids is de database waar Cultuur En School Nijmegen gebruik van maakt. Deze database is in onderhoud bij EDSO. Neem bij technische problemen met de database contact op met EDSO door een mail te sturen naar helpdesk@edso.nl.

Neem bij inhoudelijke vragen over het gebruik van de KCEGids contact op met Cultuur En School Nijmegen. Achtergrondinformatie over procedures en voorwaarden is ook in de KCEGids zelf te vinden.