Gratis nascholing talent coachen in De Basis

Zie jij leerlingen met muzikaal talent, maar weet je niet hoe je ze verder kunt helpen? Wil je graag tips van professionals uit de muziekindustrie om je leerlingen te coachen? Zoek je een netwerk waardoor talentvolle leerlingen op weg worden geholpen? Kom dan naar de laatste docenten nascholingsdag van 2019 op 12 december in De Basis te Nijmegen! Deze Buma Music Academy middag staat helemaal in het teken van talent coachen. Deelname aan deze nascholingsdag is gratis. Deze middag is interessant voor docenten muziek en ckv maar zeker ook voor docenten en onderwijsassistenten die bezig zijn met muziek (op school).

Buma Music Academy | docentenmeeting | TALENT COACHEN
Donderdag 12 december 2019
locatie: De Basis | ‘oude Doornroosje’ in Nijmegen
Groenewoudseweg 322, Nijmegen

Programma

13:00 Inloop, koffie/thee

13:30 Opening met Kahoot

14:00 Masterclass: Wat is talent? Hoe herken je talent? Hoe bevorder je talent? 
Door Jack Pisters* (Conservatorium Amsterdam, Popafdeling) en Jorien Stravens (directeur/bestuurder Popsport en mede-initiatiefnemer Platform Talentontwikkeling Nijmegen)

14:45 Pauze

15:15 Panel Talentontwikkeling, aanpak, en welke rol kun je aannemen

16:15 Q&A met de profs | Borrel

17:00 Einde

Deze nascholing wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Popsport en conservatorium Amsterdam: popafdeling & producer opleiding.
Heb je vragen over deze nascholingsmiddag? Neem dan contact met ons op via: frances@bumamusicacademy.nl

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Jack Pisters is de ontwerper en studieleider van de popafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, mede-artistiek leider van het Amsterdam Electric Guitar Heaven Festival, hoofd van de Dutch School of Popular Music, bedenker van de A-MACK-methode, oprichter van DAWA Records, mede-initiatiefnemer van de Guitar Matrix-festivals en geestelijk vader van de nieuwe opleiding Amsterdam Electronic Music Academy.