Culturele Jaarprogramma's

Culturele Jaarprogramma's

Leerlingen binnen het primair onderwijs maken kennis met verschillende kunstdisciplines met behulp van de Culturele Jaarprogramma’s.

Uit het aanbod van de vele Nijmeegse aanbieders van cultuureducatie maakt Cultuur En School Nijmegen een voorselectie en zorgt voor een gevarieerd programma van hoge kwaliteit, dat jaarlijks van invulling wisselt.

BEKIJK DE BROCHURE VAN DE CULTURELE JAARPROGRAMMA'S 2021/2022

We hebben dit jaar voor het eerst een online presentatie van het nieuwe programma gemaakt. In deze video presenteert Sarina Wagener de Culturele Jaarprogramma's van 2021-2022. Met aandacht voor een aantal nieuwe programma's en voorstellingen, een overzicht van de keuzemogelijkheden per kunstdiscipline en een blik op de Plusprogramma's Cultureel Erfgoed en Architectuur en Film.

Bekijk de video van de presentatie van de programma's hier 

We hebben de Culturele Jaarprogramma’s 2021-2022 met de grootste zorg samengesteld, in de hoop dat alle activiteiten door kunnen gaan in de vorm en op het tijdstip zoals ze beschreven staan in de brochure. Omdat we de gevolgen van het coronavirus voor het komende schooljaar echter nog niet geheel kunnen overzien is de informatie in de brochure onder voorbehoud. Mochten activiteiten onverhoopt toch komen te vervallen als gevolg van de coronamaatregelen kunnen deze kosteloos geannuleerd worden.

Aanmelden of vragen?

Neem contact met ons op:

cultureeljaarprogramma@cultuurenschoolnijmegen.nl