Culturele Jaarprogramma's 2021-2022

De Culturele Jaarprogramma's voor het schooljaar 2021-2022 zijn bekend! We hebben weer met veel plezier en aandacht gewerkt aan deze cultuureducatieve programma's voor het primair onderwijs in Nijmegen.

In samenwerking met vele culturele aanbieders hebben we een divers en kwalitatief hoogstaand programma kunnen samenstellen, met onder andere aanbod van het Afrika Museum, Phion, Troef, Niek Michel, LUX, Kruis en Mol, Dansstorm Oost, Introdans, De Stilte, De Koppoters, Kwatta en nog vele anderen. Een inspirerend programma dat laat zien hoe divers en verrijkend cultuureducatie voor het primair onderwijs kan zijn.

Download de brochure en schrijf je in voor de activiteiten in het Cultureel Jaarprogramma en de Plusprogramma's Film en Cultureel Erfgoed & Architectuur.

We hebben de Culturele Jaarprogramma’s 2021-2022 met de grootste zorg samengesteld, in de hoop dat alle activiteiten door kunnen gaan in de vorm en op het tijdstip zoals ze beschreven staan in de brochure. Omdat we de gevolgen van het coronavirus voor het komende schooljaar echter nog niet geheel kunnen overzien is de informatie in de brochure onder voorbehoud. Mochten activiteiten onverhoopt toch komen te vervallen als gevolg van de coronamaatregelen kunnen deze kosteloos geannuleerd worden.